Tak er kun et fattigt ord…..

For mange mdr. siden ringede jeg til dig og spurgte om du have en tid til mig. En veninde syntes det ville være godt for mig at komme til en healer/clairvoyance og anbefalede dig. Jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente, fordi jeg aldrig er blevet behandlet af en healer/clairvoyant før.

Jeg blev rigtig overrasket da du læste mig for første gang og kunne nøjagtig fortælle mig hvordan jeg havde det. Det var helt fantastisk og ikke nok med det, men du kunne også hjælpe mig. I alle de måneder jeg har gået hos dig, har jeg følt mig tryg i dine hænder, du har ligesom ledet mig igennem denne hårde proces jeg har været i og må sige at hvis det ikke havde været for dig og dine behandlinger, så havde jeg ikke været her i dag.

Da jeg ringede til dig havde jeg været syg af angst i lang tid, jeg var deprimeret, tog medicin og gik hos psykolog osv. Men jeg kom ligesom ikke videre. Jeg havde stadig selvmords tanker og kunne ikke se lyset i enden af tunnelen. Jeg kunne ikke se at jeg nogensinde kom at leve igen, være glad igen, osv.

Men det blev jeg, nu mange mdr. senere med hjælp fra dig og hårdt arbejde er jeg kommet rigtig langt. Der ligger stadig rigtig meget arbejde foran mig, men hold da op hvor har jeg flyttet mig.

Før: overskuede jeg ikke tilværelsen, til tider selvmordstanker, høj angst, græd hver dag, hadede mig selv, følte ikke kunne bruges til noget som helst, følte mig mere død end levende, følte mig som en dårlig mor, sov det meste af tiden, var dopet af medicin, mine øjne var tomme, jeg var ikke glad, jeg kunne ikke se en fremtid med mig i, alt var bælg mørkt.

I dag: kan jeg skimte lyset, i dag kan jeg se at der også er plads for mig her i livet, at jeg skal leve, for mig selv og min familie. I dag kan jeg se at jeg også duer til noget og har mange evner som jeg er begyndt at udforske. Arbejder med at give en børnebog ud nærmeste fremtid. Skriver meget, næsten hver dag og forhåbentlig bliver det til en bog om mit – en dag. Er frivillig foredragsholder, fortæller om hvordan det er at leve med angst osv. Jeg er begyndt i praktik (arbejdsprøvning) for at finde ud af hvor mange timer om ugen jeg magter at arbejde. Jeg er blevet klogere på mig selv, psyken livet og har mange håb og drømme for fremtiden. Så af hjerte tak Susanne.

 

Det var et møde mellem to mennesker på en helt almindelig efterårsdag, troede jeg, men jeg blev klogere. Dette var starten på mit livs rejse inde i det åndelige univers og i at lære mig selv at kende på en ny måde.

Jeg kan med stolthed, glæde og af hele mit hjerte varmt anbefale dig til at kontakte Susanne, hvis du føler der er ting i dit liv som du vil have styr på.

Dorthe Rasmussen

 

Susanne er bare så dygtig, ægte, forstående, varm, rolig og nærværende. En intelligent kvinde, der har hjulpet mig så meget i den situation jeg var og er i, SUPER. Aldrig havde jeg prøvet healing før, men det blev og er en stor oplevelse. Når jeg tager hjem efter endt healing, er jeg totalt en anden person, det kan jeg ikke takke Susanne nok for, TAK

Jannie Christensen