susanne-sahl-kom-tilbage“Kom tilbage” er et redskab til dig, der har ”mistet” dig selv.

Er du nysgerrig på dig selv, er du velkommen til at bestille en gratis PDF-udgave ved at sende mig en mail: susannesahl@live.dk

Husk at bruge tid på at mærke svarene og vær opmærksom på at svarene ændrer sig over tid.


 

“Kom tilbage” er jeg blevet inspireret til fra et hold af guider i den åndelige verden. For mig viser de sig som tibetanske munke.

 

Mit første møde med munkene

Jeg vidste ikke at jeg var vred, men en dag på vej til healerskole sad jeg i toget og kunne mærke at der var noget, der stod og ”bankede” på. Og jeg måtte overgive mig, ”Kom så med det” tænkte jeg og pludselig blev jeg overvældet af vrede – mine kinder og ører blev røde af raseri. Den første aften gik jeg en rask tur med hunden et par timer for at få energien ud af kroppen. Jeg ville ind til årsagen til al den vrede. Dagen efter ville jeg gerne afsted igen, men klokken blev for mange så jeg satte mig og mediterede i stedet. Pludselig sad jeg blandt munkene. En klokke, lidt som en kirkeklokke ringede for at fortælle verden at endnu en sjæl ønskede at gøre op med sin vrede. En smuk oplevelse og munkene viste mig omfanget af min vrede. Det er munkenes ønske at hjælpe os til at gøre jorden til et kærligt sted og hjælper os derfor med at gøre op med blandt andet vrede.

 

”Kom tilbage” er en e-bog med spørgsmål – spørgsmål til dig, om dig. Det er ikke terapi men en måde at synliggøre hvad vi tænker om os selv og vores omverden. Udseende, familie, venner, politik, tanker mm. Når vi kender os selv og vores grænser og respekterer os selv og vores grænser kan vi vælge os selv til.

Munkene siger: Visdommen er i os selv – forstå derfor vigtigheden i at kende dig selv.

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser og sorg over f.eks. dødsfald, hvor vrede også er en del af processen falder udenfor.

Jeg vil gerne sige tak til munkene for deres vejledning og tålmodighed – jeg er dem dybt taknemlig.